filme-online-banner

The Human Centipede 3 (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza
Producator(i): Tom Six
IMDB: 3.0
Regia: Tom Six
Actori: Laurence R. Harvey, Eric Roberts, Dieter Laser, Bree Olson

Rareori cuvântul “final” a fost atât de bun venit într-un titlu așa cum este în “Centipede III uman (secvența finală).” Cele mai recente, cea mai mare-scalate și mai lamentabil intrarea Tom Six a încă în seria brută-out groază reușește să fie complet respingător chiar înainte de lovituri brute lucruri în. desigur, că va întări numai valoarea sa curiozitate printre solicitanții obișnuite de cel mai scăzut nivel-exces gen. Pic se deschide 22 mai la New York și Los Angeles, deși ca cu predecesorii săi, acces primar fan va fi prin intermediul eliberare simultană la VOD.

Conduce anterioare capitolelor reveni în noi roluri aici ca director și contabil de George HW Bush State Prison, o (probabil texan) iadul se confrunta cu cifra de afaceri de personal constant și violență deținut. Exacerbând numai acele problemele este cartoonishly maniac Bill Boss (original medic “The Human Centipede 3” nebun, Dieter laser), un german-crom bombat de un tip care pare over-the-top, chiar și în 1970 Italiană Nazisploitation Cinema. El detestă prizonierii lui, și se întorc sentimentul. Atunci când nu terorizarea plină de viață blonda sclavul lui secretar / sex, Daisy (Bree Olson), Boss torturează contra care l jignesc.

Ca facilitatea este un loc probleme bine-cunoscut cu depășiri de costuri grave, ofițerul său tocilar financiar Dwight (“Centipede II” Laurence R. Harvey) sugereaza ca sari “castrare masă” – metoda preferată de disciplinare Boss “- și biciul populației în docil forma prin imitarea experiment medical hidos primele două filme “. În timp ce directorul de la primele rezistă (“Aceste filme The Human Centipede 3 sunt pure s-T”, a burduf intr-unul din momentele ușor amuzante PIC de auto-conștientizare), presiunea de la guvernator (Eric Roberts, încercarea de a pluti prin fără a se murdare) într-o an electoral se răzgândește in The Human Centipede 3.

Un elegant, de dandy Six se transformă în sus ca se accepta lingușitor laude pentru opera lui cinematografică, și să furnizeze dovezi medicale care modelul chirurgical centiped este, de fapt realizabil. Dintr-o dată transformat în această “corecție final”, în special după o revoltă a provoacă, Boss are medicul închisorii (Clayton Rohner) Stitch populația împreună-gură pentru a-anus, formând un gigant … ei bine, știi. Acest lucru nu se întâmplă până la ultimul tambur, cu tot timpul prea mult înainte petrecut în biroul Boss “, ca el dezlănțuie un șir Tourette’s-cum ar fi trist de obscenitati sexiste, rasiste și minori in filmul The Human Centipede 3.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: