seriale-online-banner

The Little Drummer Girl (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Serialul The Little Drummer Girl online subtitrat este un roman de John le Carre, adaptat intr-un serial TV.

Admiratorii scriitorului John le Carre au motive de bucurie, intrucat vor putea sa vizioneze o noua adaptare TV a unui roman de spionaj scris de renumitul autor. The Little Drummer Girl, ce are premiera pe 29.10.2018. Scriitorul britanic afirma ca producatorii noului serial de televiziune au fost supusi unei presiuni uriase; dupa succesul fenomenal obtinut de un alt serial realizat pe baza unui roman al sau, “The Night Manager“.

Romanul The Little Drummer Girl, publicat in 1983, a fost deja adaptat intr-un film cu Diane Keaton in rolul principal si are o actiune plasata in anii 1970. Cartea prezinta aventurile unei actrite britanice, Charlie; care este recrutata de un mentor israelian in spionaj pentru a il gasi pe un activist palestinian.

Noua miniserie TV a fost realizata de aceiasi producatori care au creat “The Night Manager“, serial premiat cu trei Globuri de Aur. Iar fiii scriitorului John le Carre au indeplinit inca o data atributiunile de producatori executivi. Scriitorul britanic spune ca noua productie “este destul de diferita”.


Actori: Florence Pugh, Alexander Skarsgård, Michael Shannon
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Little Drummer Girl SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

S01E02

s01e03

S01E04

S01E05

S01E06