filme-online-banner

The Mend (2014) film online subtitrat

Regia: John Magary
Scenariu: John Magary
Actori: Josh Lucas, Stephen Plunkett, Lucy Owen
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Debutant facilitate scriitor-Helmer John Magary conduce cu o mare de Verve, imbuing chiar scenele cele mai trase-out (ca sa frecvent sunt), cu un tuns, energie punkish. El are o contrapartidă perfectă în frunte om Josh Lucas, in The Mend, care se apropie de dezgustător, caracterul său vagabond distructiv cu ferocitate aproape dezechilibrat. Deci, este dezamăgitor că două astfel de artisti angajate au un produs un film The Mend ca “repare”, care pare reticente să se angajeze prea mult dincolo de propriile sale impulsuri transgresive șerpuitoare. În valoare de ceas pentru combinația sa cu adevărat ciudat de bătăi emoționale pline de subestimat și anarhie suprafață salbatic supraestimat, acest compendiu în cele din urmă epuizarea de comportament frățești rău poate găsi campioni pe circuitul de festival, în timp ce probabil respingerea (sau plictisitor) AUDs masă.

Lucas stele ca Mat, un neglijent, slobbish dar ispititor neglijent layabout New York City, care vom vedea prima obtinerea dat afară din apartamentul prietenei sale single-mama, Andrea (Lucy Owen), pentru un păcat necunoscut. După secvente scurte de Mat poticnire jurul țipete, turnarea o băutură pe o fată într-un bar, și încercarea de a dormi în cafenele, el se așează la Tony Uptown apartamentul de fratele său mai mic, Alan (Stephen Plunkett), care gazduieste o petrecere pentru companie de dans prietena lui.

Mat plutește în jurul partidului ca o viperă spiralat, în timp ce Alan încearcă să-l țină în linie în timp ce se pregătește pentru o excursie la Canada cu prietena Farrah (Mickey Sumner), în cazul în care intenționează să propună. Cuplul grabeste pe la aeroport în dimineața următoare, in The Mend, fără să știe că Mat este încă în interiorul apartamentului, doarme pe mahmureala lui. El trezește, și merge despre a face el însuși la domiciliu în modul cel mai haotic posibil.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: