filme-online-banner

The Other Side of the Wind online subtitrat de la Netflix, este un film complex de Orson Welles, in care un regizor renumit se lupta in ultima zi de viata sa termine un nou proiect, contempland asupra mostenirii lasate in urma.

Jake Hannaford (John Huston) este un renumit regizor de la Hollywood. Care a incercat o revenire cu un film experimental numit The Other Side of the Wind. Din pacate, filmarile au devenit o mizerie, presa ii pune la indoiala tehnicile. Iar actorul sau principal, John Dale (Bob Random), a renuntat la filmare, lasand productia in pericol. In timp ce Hannaford isi sarbatoreste ziua de saptezeci de ani cu o previzualizare; sustinatorii si jurnalistii pun intrebari daca The Other Side of the Wind va vedea vreodata ecranul.

Filmul a fost inspirat de sinuciderea lui Hemmingway mai mult decat viata lui Welles (Hemmingway este chiar mentionat), dar se pare ca Welles ajunge cu adevarat in fruntea lui Hannaford. El are reporteri de la Hollywood speculand despre viata, relatiile lui si criticandu-l fara sa-l cunoasca.


Regia: Orson Welles
Actori: John Huston, Oja Kodar, Peter Bogdanovich
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 7.0


The Other Side of the Wind (2018) Online Subtitrat


Trailer