filme-online-banner

The Overnight (2015) film online subtitrat

Regia: Patrick Brice
Scenariu: Patrick Brice
Actori: Adam Scott, Taylor Schilling, Jason Schwartzman
Anul: 2015
Gen: Comedie, Mister
IMDB: 6.7

Există un lucru ciudat care se întâmplă atunci când vei deveni un părinte. În mod evident, multe lucruri ciudate se întâmplă. Dar unul dintre cele primare este că veți obține un nou set de prieteni in The Overnight.

Acestea sunt prieteni mamă: oameni pe care, probabil, nu s-ar fi întâlnit în caz contrar, dar cu care aveti acum acest lucru fundamental și cosmice în comun. O legătură instantanee, dacă vreți, dacă doriți sau nu. Poate că suntem părinții unui copil în clasa grădiniță fiului tău sau echipa de fotbal fiicei tale. Poate sunt un cuplu aleator sau un singur tata întâlnim în parc. Și, împreună cu îndeplinirea acestor oameni vine o vulnerabilitate nou in The Overnight. Te pune-te acolo pentru acceptare, din nou, ca o persoană în toată firea. Vrei copiii dumneavoastră pentru a obține de-a lungul, dar, foarte important, pe care doriți să fie plăcut, de asemenea.

Este un echilibru dificil de a lovi, și este plin de potențial pentru unele alianțe puțin probabil. Scenaristul / regizorul Patrick Brice devine complet care dinamice și explorează pentru delicios ciudat-comedie în “The Overnight”.

Indie puțin vioaie și seducător Brice a te duce în diverse direcții de-a lungul unei seri lung, dar nu neapărat cele pe care le-ar putea aștepta. Aveți dreptul să crezi că știi unde o anumită scenă este condus și nu merge acolo, sau merge acolo cu o poftă de mâncare ușoară sau ocol. Filmul său este abil și delicat și minunat inconfortabil, dar oferă, de asemenea revelații care sunt vesel, trist și adevărat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: