filme-online-banner

The Protector – Tom yum goong (2005) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Napalee, Piyaros Thongdee
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Prachya Pinkaew
Actori: Tony Jaa, Nathan Jones, Petchtai Wongkamlao

Kham este ultimul dintr-o linie de familie de polițiști, in The Protector, care odată vizionat pe regele de elefanți de război Thailanda. În mod tradițional, numai elefanții mai perfecte ar putea apăra cu succes pe tron, și foarte mare grijă a fost luată în creșterea lor. Kham crește formarea de relații strânse cu elefant lui, Por Yai și vițel lui, Kohrn. În timpul festivalului Songkran, elefantii sunt furate cu ajutorul dl Suthep, un deputat local și fiul său, care colaboreaza cu braconieri elefant. Kham descoperă că acestea sunt în mâinile lui Johnny, un gangster vietnamez care conduce un restaurant thailandez numit Tom Yum Goong Otob în Sydney, Australia.

Kham ajunge in Sydney, si este urmarita de politie, de îndată ce el părăsește aeroportul. Kham constrânge un gangster să-l ducă la ascunzătoarea lui Johnny, întrerupând o afacere cu droguri. Revoltat, Johnny cheamă nenumărate iubitorii de sporturi extreme, care ajung să lupte Kham.

Epuizat, Kham adoarme într-o alee. O prostituată îl aduce la apartamentul ei. În somn, el visează o luptă epică implică elefanți de război și Jaturangkabart, protectoare elefant. Când Pla frunze, Kham se trezește la sunetul de sirene de poliție și trebuie să scape.

Doi ofițeri, in The Protector, Mark și Rick sunt luate de pe caz și mutat pentru a asigura securitatea pentru întâlnirea comisarului de poliție cu domnul Sim. În această ședință, Pla a acționat ca o fată hostess celor doi bărbați. În cadrul întrevederii, dl SIM și comisarul sunt uciși. Crima este instigat de Vincent, care ucide Rick și pune vina pe Mark. Mark scapă, dar este mai capturat. Pla reușește să scape, luând un telefon cu camera care conține dovezi ale crimei cu ea. Ea este salvat de la poliție prin Kham. Pla arată că ea a folosit pentru a fi o chelneriță la Tom Yum Goong Otob. Deoarece Johnny și oamenii săi au preluat conducerea, a fost groaznic pentru toți cei care lucrează acolo. Ea dezvăluie o zonă secretă VIP în partea din spate a restaurantului.