filme-online-banner

The Surface (2014) film online subtitrat

Regia: Gil Cates Jr.
Scenariu: Jeff Gendelman
Actori: Sean Astin, Mimi Rogers, Chris Mulkey
Anul: 2014
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Dacă locuiți într-o stare pasaj, sau un stat care nu pare cu adevărat pentru a obține o mulțime de atenție, atunci când un film “The Surface” are loc sau mai bine filme-in starea casa ta, nu pot ajuta, dar obține un pic excitat. Condiții de viață în Wisconsin, aș putea să vă spun doar pe partea de sus a capul meu două filme “The Surface” care știu să aibă loc sigur aici: Zori Zack Syder de remake-ul mort și Public Enemies Michael Mann (care prietenul meu a avut de fapt un medalion pe ecran în !). Deci, atunci când Sean Astin început bosumflare în jurul Milwaukee, un oraș literalmente 45 minute distanță de unde stau acum, am fost intrigat. Asta e despre cazul în care intriga mea sa oprit. Gil Cates, noul film Jr., suprafața, abia zgârieturi suprafața (heh) din temele existențiale pe care le propune. Cu acțiune superficială și un teren îmbibat în melodramă, acest film “The Surface” se îneacă sub o mare de plictiseala.

Terenul este la fel de minim ca au venit. Mitch Sean Astin merge afară pentru o plimbare cu barca frumos după-amiază pe lacul Michigan, dar cu intenții sinistre. El vine peste un avion doborât, cu supraviețuitor Kelly (Chris Mulkey) abia se agata de viata. Apoi ei a lua blocați în lac și legătura prin povești triste și în cele din urmă se salvați. Nu e un spoiler, deoarece este chiar pe afișul. Cele mai multe dintre caracteristicile noastre filmului doi actori așezat pe o barcă, înconjurat de nimic, vorbesc despre sinucidere, moarte, și soarta. Sună nituire, nu?

Anul trecut am avut film “The Surface”, solo-boat-supraviețuirea lui Robert Redford totul este pierdut, care a fost realizată exclusiv de performanța pământ Redford lui. Nu a fost un pic melodramă, dar care acționează a fost suficient de solid pentru a în cazul în care oamenii să glisați. Cu suprafața, cu toate acestea, nu suntem dat nici un motiv să-i pese cele două personaje suntem împovărate cu timpul de funcționare pentru. Cred că, din moment ce pouty Astin lui, fata baietoasa este atât de-obraz pinchable, ne-ar trebui să se simtă rău pentru Mitch doar pentru că se simte rău. Noi învățăm câteva lucruri despre el, dar nimic să picteze un portret al unui personaj complet.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: