filme-online-banner

The Swan Princess A Royal Myztery (2018) Online Subtitrat


Titlu Romania: Prințesa lebedelor Un mișter regal
Regia: Richard Rich
Actori: Grant Durazzo, Kellen Goff, Nina Herzog
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!


Review The Swan Princess A Royal Myztery (2018)

Când un “Z” misterios începe să apară ca un semn pentru toată lumea din regat, Odette, Derek, Alise, Lucas și toți prietenii lor lucrează împreună pentru a afla ce înseamnă.

Nimic nou nu este adăugat in The Swan Princess A Royal Myztery online subtitrat și nu se dorește nici o dezvoltare a personajului în aceste succese prea îndepărtate care nu au nici un sens în afară de încercarea de a apuca ce cantitate mică de bani vor părăsi părinții non-critici pentru a distrage copiii lor!

Originalul nu a fost o capodoperă, dar toate aceste continuări proaste au făcut să-l apreciez mult mai mult! Dincolo de leneșul, leneșul și urâtul Prințesa de Crăciun, Swan nu avea nici un sens, pentru că contrazicea elementele originale și adăugate de culturi pop-culturale care nu se potriveau cu mediul medieval.

Și continuă să o facă! Aceasta are submarine și electricitate și dacă nu știu mai mult, am văzut doar remorca și nu mă voi tortura în nici un caz uitându-mă la această apăsare de numerar a unei francize!