filme-online-banner

The Visitant (2014) film online subtitrat

Regia: Jon Binkowski
Scenariu: Jon Binkowski, Stephen DeWoody
Actori: Michele Simms, Patty Bender, Stephen DeWoody
Anul: 2014
Gen: Thriller
IMDB: 4.3

“The Visitant” n-ar merita o recomandare plat ca un thriller care fanii ar trebui să caute atunci când există o restante nesfârșită de filme mai importante și mai distractive aglomera rafturi și sufocare cozile streaming online. Cu toate acestea, în considerare pe cei care factorul resurse, experiență regizor, și domeniul de aplicare a proiectului în așteptările înainte de a vizualiza un film The Visitant, nu este exclus ca toleranță de aspectul micro-buget de “vizitatorului” poate ierta deficiențe sale tehnice și face un efort în valoare de apreciere.

Nu ar fi de mirare dacă s-ar arătat că “The Visitant” a fost făcută pentru mai puțin de cinci cifre, deși ar fi o surpriză dacă eticheta de preț au fost mai mult 15-20k $, totul inclus. Cea mai mare parte a filmului este un o casă, un eveniment femeie și sincer, nu este nimic despre design care țipă de remarcat. Acesta este genul de film realizate pe favoruri și pentru unele distractiv, sugerat de credite, care includ o “Gerbil Wrangler” și cinci persoane dedicate unui “ghicitoare dulap echipei”, care este, fără îndoială un in-glumă de un anumit fel.

În același timp, există o remiză la simplitatea unui film care nu este strecurat pentru a fi nimic mai mult decât este. Acesta este produs de vedere economic, dar există un sentiment că realizatorii filmului l respecte ca un film de milioane de dolari. Acest sens se traduce în respect pentru public, chiar dacă filmul The Visitant nu în cele din urmă livreze marfa poveste cu fantome.