filme-online-banner

Timpul Mumiei – Day of the Mummy (2014) film online subtitrat

Regia: Johnny Tabor
Actori: Philip Marlatt, Andrea Monier, Danny Glover, William McNamara, Brandon deSpain
Anul: 2014
Gen: Groaza
IMDB: 2.3/10 din 509 voturi

Există un motiv foarte bun de ce Timpul Mumiei foarte rar face apariția în tarif groază. Spre deosebire de relațiile de gen mai versatile – vampiri și vârcolaci mai ales – prietenul nostru bandajat are foarte puțin că el poate face cu adevărat. Vampirii pot schimba forma, suge sânge și sunt agresiv sexual. Vârcolaci se poate schimba, de asemenea, forma, rupe în bucăți și oamenii au obiceiul de a se trezi fără haine în locuri publice. Timpul Mumiei face foarte putin, dar mârâi și stomp în jurul mormântul lui – cu greu înfricoșător este? Asta e destul de mult tot ce face din nou în Ziua Mumia în timpul ecran foarte limitat. E mai puțin Ziua Mumia, mai cateva minute de Mumia.
Faceți cunoștință cu eroul nostru Jack Wells (William McNamara). Este nu numai un arheolog, ci, de asemenea, un armasar. L vedem mai întâi cu două doamne frumoase in camera lui de hotel, fiind pawed la cum poartă altceva decât un prosop. Apelul său sex nu se traduce în afara ecranului. E greu de imaginat ce recursul ar trebui să o doamnă sexy darămite două! Se poate presupune doar că există un deficit de bărbați pentru a potoli setea femei la localitate. El e nici Indiana Jones.
Din fericire, Timpul Mumiei, nu sunt expuse la situațiile comice lor sexuale ca un domn pe nume Carl (Danny Glover, da că unul) vrea Jack să meargă în căutarea de diamant faimosul, Codex Piatra. Însoțită de o grămadă de viitoare Mummy furajere Jack asociații din la mormântul descoperit recent a blestemat regelui Neferu (Brandon deSpain). Mumificat Regele este nimeni prea dornic de a vizita lor reședinței sale și ia la sacrificare le-unul câte unul. Ca cititorii regulate va ști că ai obosit de “a constatat imaginile” genului. Este saturat de produs de la factorii de decizie de film foarte amatori de gândire pot face un dolar rapid doar rulează în jurul urma colegii lor cu un aparat de fotografiat

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: