filme-online-banner

Tokyo Gore Police (2008) film online subtitrat

Alt titlu: Tôkyô zankoku keisatsu
Regia: Yoshihiro Nishimura
Actori: Cay Izumi, Itsuji Itao, Yukihide Benny, Tsugumi Nagasawa, Ikuko Sawada
Anul: 2008
Gen: SF, Groaza, Actiune
IMDB: 6.0/10 din 5625 voturi

Filmul “Tokyo Gore Police” este realizat într-un viitor apropiat haotic Japonia. Un om de știință nebun, cunoscut sub numele “Omul-cheie”, a creat un virus care mutates oamenii în creaturi monstruoase numite “Ingineri” care cresc arme bizare de orice prejudiciu. Poliție Tokyo a fost privatizată de a face cu această nouă amenințare de ingineri, astfel încât o echipă specială de ofițeri numit “Vanatorilor Inginer” sunt create pentru a face cu ei. Cu toate acestea, spre deosebire de forțele de poliție medie, vânătorii Engineer sunt o forță cvasi-militare private care utilizează violența, sadism, și execuții trotuare pentru a menține legea și ordinea.

Ajutând poliția este Ruka, un singuratic cu probleme, care este foarte priceput în expedierea ingineri. Împreună cu ajutând poliția, ea este în căutarea pentru criminal de tatăl ei, un ofițer de modă veche, care a fost ucis în plină zi de un asasin misterios. Ruka primește în curând un nou caz pentru a vâna Key Man, dar odată ce ea îl întâlnește, el a infecteaza prin introducerea o tumoare în formă de cheie în ea antebrațul stâng ciuruit-cicatrice înainte de a dispărea. Între timp, in “Tokyo Gore Police”, după o ofițer de poliție infectat masacrează incintei principale, șeful poliției din Tokyo (Yukihide Benny) dispune o represiune la nivelul intregului oras pe ingineri – de executare fără discriminare pe cineva suspectat de a fi una.

În timp ce continuă ancheta sa, Ruka vizite la domiciliu Omul-cheie, unde a dezvăluie adevărul despre trecutul lor. Tatăl său a fost un lunetist de poliție care a demisionat după o operație de sniping mers prost. Disperat să păstreze familia sa din sărăcie, el a fost plătit să-l asasineze tatăl Ruka, care conducea un miting împotriva privatizării poliției. Dar la scurt timp după împușcarea tatălui Ruka înainte ochii ei, el a fost ucis de șeful poliției – creierul reală a asasinat – în fața Tokyo Gore Police. Injura pentru a răzbuna moartea tatălui său, el însuși injectat cu ADN-ul mai multor infractori infame, mutatii-l în forma sa actuală.