filme-online-banner

Tom Sawyer si Huckleberry Finn (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Drama
Scenariu: Jo Kastner, Mark Twain
IMDB Rating: 5,3
Regizor(i): Jo Kastner
Actori: Katherine McNamara, Val Kilmer, Jake T. Austin

Este un film exceptional Tom Sawyer si Huckleberry Finn despre prietenie, copilarie, copii, familie si valorile umane. Lumea vazuta prin ochii lui Tom Sawyer este unica, spectaculoasa, o lume in care multi copii si-ar dori sa patrunda. In construirea acestui personaj deosebit, scriitorul face un efort de imaginatie si creaza un Tom simpatic, nastrusnic, gata oricand de nazbatii, dar care in ciuda vietii aspre pe care o duce de fapt, nu isi pierde inocenta si sufletul curat de copil in Tom Sawyer si Huckleberry Finn.
Filmul respira amuzament si uneori seriozitate, intamplari vazute de ochii unui copil care priveste viata ca pe ceva simplu, care nu se gandeste la problemele de maine care pot aparea oricand. Intamplarile prin care Tom si Huck trec sunt captivante, iar viata lor este, cum am zis, visul multor copii. Recomand aceast film tuturor Tom Sawyer si Huckleberry Finn!
” Munca înseamnă ceea ce eşti silit să faci; jocul, tot ce faci de bunăvoie.”
” Tom recunoştea că viaţa nu e chiar atât de lipsită de bucurii. Descoperise, fără voie, o lege a firilor omeneşti şi anume că: pentru a face pe cineva să dorească un lucru, nu trebuie decât să pui piedici în calea dobândirii lui.”
” Tom îşi depăna gândurile. Era trist şi abătut. Se simţea părăsit, dispreţuit de toată lumea. El nu voia să facă decât bine şi dacă lumea îl înţelegea greşit, n-avea decât să suporte consecinţele. Şi de ce n-ar suporta? Cu ce drept se plângea cel părăsit? Da, hotărât va începe o viaţă de bandit. Din moment ce era silit, n-avea altă alegere. In clipa aceea era silit s-o facă. Şi acum se afla departe, dincolo de izlaz şi clinchetul clopoţelului şcolii pentru începerea „orei” ajunse la el, ca un zvon nedesluşit, începu să ofteze la gândul că niciodată nu va mai auzi sunetul acesta atât de familiar.”
” Când ajunseră la casa cu stafii, tăcerea apăsătoare şi atmosfera înăbuşitoare, ce domnea peste acel loc pustiu, i-au înfricoşat atât de mult,încât abia îşi făcură curaj ca să intre. Se apropiară de uşă şi aruncară oprivire înăuntru. Văzură o încăpere fără pardoseală, cu vatra dărâmată,ferestrele fără cercevele şi scara dărăpănată. Intrară încet, cu respiraţiatăiată, vorbind în şoaptă, atenţi la cel mai mic zgomot, cu muşchii încordaţipentru o retragere în fugă.” in Tom Sawyer si Huckleberry Finn.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: