filme-online-banner

Tormented – Rabitto horâ (2011) film online subtitrat

Regia: Takashi Shimizu
Actori: Nao Ohmori, Hikari Mitsushima, Teruyuki Kagawa, Tamaki Ogawa, Akira Takahashi
Anul: 2011
Gen: Groaza
Durata: 83 minute
IMDB: 5.5/10 din 377 voturi

Narativ înțelept, chinuit poate fi uneori frustrant, deoarece intriga este genunchi cu ambiguitate. Și chiar dacă o parte din această Dezorientare menționat anterior nu joacă un rol în sistemul de ansamblu a lucrurilor. În cele din urmă lucrurile nu sunt rezolvate cu claritate de cristal. Cu ca fiind spuse, oricare dintre venire scurte menționate mai sus de narațiune și distribuirea toate informațiile acestui film Tormented, dar devine secundar, din moment ce devine repede evident că este în primul rând despre spectacolul de ceea ce se desfasoara pe ecran acest film. Și în acest sens, filmul de fapt face foarte bine.

Atunci când vorbim despre un film Tormented tematice 3-D. Este doar o chestiune de timp înainte de a se concentreze apoi mută spre modul în care respectivul efect este folosit în film. Pentru mine 3-D a fost întotdeauna mai mult succes, atunci e dor. Cu majoritatea exemplele pe care le-am văzut fiind în a doua categorie. Și, deși chinuit nu va fi filmul care se leagănă sceptici privind formatul 3-D. Filmul nu arată o îmbunătățire considerabilă, în comparație cu Takashi Shimizu lui incursiune precedent în lumea 3-D, șocul Labirintul.

Pe langa faptul ca un film Tormented filmat in 3-D, chinuit, de asemenea, un film de groază și în comparație cu alte filme de groază J. Rezultatul final este nimic, dar înfricoșător, de fapt, tonul filmului uneori aproape se simte ca o trimite până a Horror genului J. Cu unul dintre personajele cele mai reprezentative care gen, fata cauta înfiorător cu părul lung care acoperă fața ei a face o foarte scurtă cameo în chinuit.