filme-online-banner

Ucenicul vrăjitor – The Sorcerer’s Apprentice (2010) film online subtitrat

Regia: Jon Turteltaub
Actori: Teresa Palmer, Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina
Anul: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 109 minute
IMDB: 6.1/10 din 72469 voturi

“Ucenicul vrajitor” este în mică parte inspirat de celebrul secvența în Walt Disney “Fantasia” (1940), în cazul în care mouse-ul nu lupta Mickey cu mături fermecate și cupe în timp ce Leopold Stokowski conduce celebra muzica de Paul Dukas. Aici este o secvență de amuzant care implică mopuri încântat și astfel, cu muzica care împărtășește cele mai multe din aceleași note ca Dukas, dar nici unul de a conduce fler Stokowski lui. Indiferent. Majoritatea consumatorilor nu au auzit probabil de muzica – sau de “Fantasia”, pentru care contează. Chiar și această umbră de originalul este mai fermecător decât orice altceva în film.

Nicolas Cage este steaua, joc Balthazar, un magician bun, care a detinut mult timp captiv forțele răului magice. Un prolog explică cum, în urmă cu 1.300 de ani, arthuriene magician Merlin (James A. Stephens) războit cu vrăjitoarea cea rea ​​Morgana Le Fay (Alice Krige) și Horvath (Alfred Molina). Merlin le și slujitorii lor josnice sigilate în cea mai adâncă interiorul unui păpușă imbricate. Omenirea va fi în siguranță, atâta timp cât ei stau acolo. Dacă Morgana și Horvath scape, planeta va fi condamnat. Sunt la fel de rău ca și BP.

Ca se deschide povestea Ucenicul vrăjitor, în vârstă de 10 de ani, Dave (Jake Cherry) urmărește un biletel de dragoste fără stăpân, deoarece lovituri prin fanta e-mail a unui magazin de curiozitate vechi din New York. Acest magazin este chock-un-bloc cu gimcracks ciudate și prezidat de Balthazar, care intuiește imediat că tânărul Dave ar putea avea potentialul de a deveni mult-așteptat Prime Merlinian: marele magician care poate învinge forțele Morgana o dată pentru totdeauna.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: