filme-online-banner

Ultima Partida – Balls Out (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Sport
Scenariu: Andrew Disney
IMDB Rating: 5,6
Regizor(i): Bradley Jackson
Actori: Jake Lacy, Nikki Reed, Kate McKinnon

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Sosirea în teatre cu titlu vulgar nou (înlocuire original intramural), un poster sexuat-up si sportive steagul de lung defunctului Poze Orion, comedia Andrew Disney, Ultima Partida călătorește pe teritoriul familiar în falsificarea sa neobosită de clișee film sport. Percuție acasă în fiecare gag ca pentru a ne asigura că nu e dor de ei, bile garners câteva râde, dar mai ales se pare mult prea luat cu sine.
Personajul central este an de colegiu cincea Caleb senior (Jake Lacy, copii evidente) care nu e foarte încântat de studierea pentru LSATs lui sau obtinerea logodit cu prietena lui harpie (Kate McKinnon a Saturday Night Live), atunci când ea a propune. Într-un efort de a calma ennui el decide să se reunească sale echipe de fotbal pavilion, Panthers, pentru o ultimă șansă la victorie împotriva rivalilor lor arc, Titanii,in Ultima Partida. Antrenorul central este prea subtil numit Grant Rosenfalis (Nick Kocher), un fost jucător care a suferit un prejudiciu devastator care l-au lasat “paralizat de la testicule jos,” o condiție pentru a avea la îndemână atunci când un fotbal este aruncat direct în picioare lui.
Reasamblarea echipa drojdia societății, care include un cowboy-cântând operă, un magician goth Fey și un matematician încearcă să descopere numărul între trei și patru, Caleb găsește atenția în derivă când întâlnește minunat Meredith (Nikki Reed), sora titanilor “Liderul grosolan (Beck Bennett).
Asta e despre asta în termeni de complot, cu filmul buchereala în referințe vizuale si verbale interminabile la filme precum Rocky, Chariots of Fire, Hoosiers și mulți alții, inclusiv, desigur, montaje de formare inevitabile. Ultima Partida: Scenariul Bradley Jackson rătăcește ocazional în alt teritoriu cultura pop, ca și cu o conversație gen stereotip îndoire-gravitează în jurul Sisterhood de pantaloni Calatorind.