filme-online-banner

Ultimul turneu – Break Point (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Sport
Producator(i): Jay Karas
IMDB: 5.9
Regia: Gene Hong
Actori: Jeremy Sisto, Adam DeVine, Cy Amundson

Incontestabil simpatic în felul său răcoros, hotărîre ambiție, Jay Karas “tenis Laffer” Ultimul turneu “reușește să genereze rade decente, chiar dacă dependența pe indie-comedia frontierele formula pe patologice in Ultimul turneu. In rolurile principale un bine cu potrivire Jeremy Sisto (care are, de asemenea, de credit poveste, alături de Gene Scripter Hong) și David Walton ca doi frați par-cuplu și dublu partenerilor, filmul Ultimul turneu ar trebui să atragă interesul DISTRIB modest, deși perspectivele sale sunt turneu mult mai regional decat Grand Slam de dimensiuni.

Sisto joacă Jimmy, un copil de 35 de ani ucenic om-copil (journeyman-copil?) Pro tenis a cărui carieră este deja de câțiva ani ultimii data expirării. Vă mulțumim pentru comportamentul său tribunal Ilie Nastase, ar fi și Pat abordare Rafter-stil de pregame băut, el a pierdut doar partenerul său de dublu (Cy Amundson), iar el a devenit destul de o glumă circuit care nimeni altcineva nu va fi de acord să se joace cu el, ca el pare să facă o ultimă du-te pentru un turneu major.

Ca aluzie la de către tatăl său medic veterinar (JK Simmons), singura opțiune stânga este pentru el de a cere fratele său mai mic, Darren (Walton), un profesor de stick-in-the-noroi substitut care Jimmy abandonat pentru un partener clasat superior, atunci când cei doi au fost adolescenți. După o mulțime de ciorovăială previzibil, Darren este de acord, iar cei doi să depună eforturi pentru a găsi un teren comun între nepăsare arogant lui Jimmy pe teren și conservatorismul atent Darren lui in Ultimul turneu.

Poate că e nevoie să spun că Darren este coada peste tot se duce către un baietel adorabil aiurit (Iosua Rush), acesta flamboaiant moda sentiment și lipsa de pricepere fizic mască atât un talent ascuns si o trauma secret. (Rush are sincronizare foarte solid comic, dar caracterul său este pur și simplu o colecție de ciudateniile drăguț.) Darren poartă, de asemenea, o lanternă pentru Heather (Amy Smart), un asistent în clinica tatălui său, care se întâlnește inexplicabil o pitchman gras de par de înlocuire ( Vincent Ventresca).