filme-online-banner

Un an de pomina – The Big Year (2011) Online Subtitrat


Regia: David Frankel
Actori: Owen Wilson, Jack Black, Steve Martin
An: 2011
Gen: Comedie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Un an de pomina – The Big Year (2011)

Stu (Steve Martin), Brad (Jack Black) și Kenny (Owen Wilson), trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord. Competiția acerbă, ca și credința că trofeul le va rezolva problemele personale, îi va face pe cei trei să fie gata de orice pentru a câștiga!

Mi-a placut ”The Big Year”…Nu a fost ceea ce ma asteptam dar a reusit sa ma intretina timp de o ora si ceva…Un film in care ”pasarile” sunt cuvantul cel mai des rostit…Dupa cum a spus un actor din film :”Numai americanii puteau sa faca din observatul pasarilor o competitie”’…Intr-adevar nu este chiar o comedie in adevaratul sens al cuvantului ci mai mult o poveste despre aventura realizata intr-un mod documentar-istic cu multe momente haioase.

Mi-au placut la nebunie peisajele, coloana sonora, distributia, pasarile s.a.m.d. …Chiar daca pare un subiect fantezist si putin cam deplasat pentru gustul general al publicului, modul in care este impachetat si realismul imbinat intr-un mod comic si aventuros chiar reuseste sa te atinga daca esti ”pe faza”…Inca o data ajungi sa apreciezi ceea ce ai in jurul tau si mai ales pe cine ai langa tine…Ajungi sa iubesti putin lumea pentru cum este ea in locurile nepangarite de obsesiile umane (gen Bostick).