filme-online-banner

Un cuplu mortal – Killers (2010) film online subtitrat

Regia: Robert Luketic
Actori: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck
Anul: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Romantic
Durata: 100 minute
IMDB: 5.4

După o pauză-up cu un prieten, in Un cuplu mortal, un Jen prea precaut (Katherine Heigl) calatoreste la Nisa, Franta cu părinții ei (Tom Selleck si Catherine O’Hara). Dupa ce intr-un lift pentru a merge la camera ei de hotel, ea intalneste Spencer isi propune (Ashton Kutcher). Spencer o întreabă-te pentru băuturi și ea acceptă. Scena apoi a devenit Spencer ascuns pe o barca, punând o bombă controlat de la distanță pe partea de jos a unui elicopter, apoi a lua un paznic. Apoi a înoată pe spate și se duce la data cu Jen. După elicopter decolează, Spencer declanșează bomba folosind telefonul său.

După o noapte de beție, Jen arată că ea nu este persoana spontană ea a fost pretinde a fi și în retur Spencer îi spune răspicat că el este un asasin, deși nefericit despre a fi unul. Din păcate, ea deja a trecut afară și nu a auzit. În ciuda acestui fapt, Spencer decide că Jen este femeia pe care a fost în căutarea pentru și decide să se căsătorească cu ea. Când Spencer spune șeful său, Holbrook (Martin Mull), planul său, răspunsul este că renunti nu este o opțiune. Spencer este sfidător și merge mai departe cu planul său.

Trei ani mai târziu, in Un cuplu mortal, acestea sunt decontate în noul viața lor normală. După Spencer surprinde Jen cu un birou de remodelat, ea îi dă o surpriza de ziua: bilete la Nisa, pentru a sărbători ziua lui și cei trei ani. Din cauza legăturilor sale dubioase la Nisa, Spencer este mai mică de entuziast. Când prietenii lui Jen întrebați despre reacția lui, ei l ia ca un semn că el ar putea fi obtinerea plictisit si umple capul cu îndoieli.