seriale-online-banner

Undercover (2016) Serial Online Subtitrat in Romana


In serialul Undercover online subtitrat de la BBC, o avocata se intoarce in Marea Britanie pentru a deveni primul director negru al procuraturii publice. Incepe sa banuiasca ca tot ceea ce stia despre barbatul cu care s-a casatorit in ultimii 20 de ani, este o minciuna.

Aceasta drama BBC din sase parti se deschide in Louisiana, unde avocata britanica pentru drepturile civile, Maya Cobbina, incearca sa obtina o sedere de executie pentru clientul sau, Rudy Jones. Ea nu reuseste si pleaca, in timp ce este dus la camera de executare. Cand ea pleaca, este oprita si i se spune ca Rudy mai traieste dupa prima incercare de a-l ucide.

Acest lucru nu inseamna neaparat ca el a scapat. Ori ca statul este hotarat sa incerce din nou la o data ulterioara. Ea se intoarce la familia ei din Londra, fara sa stie ca sotul ei, Nick Johnson, de douazeci de ani, nu este barbatul care credea ca este. Printr-o serie de flashback-uri, aflam ca era un ofiter de politie sub acoperire, care fusese insarcinat sa o investigheze cand facea parte dintr-un grup de drepturi civile condus de Michael Antwi.


Regia: Peter Moffat
Actori: Sophie Okonedo, Adrian Lester, Daniel Ezra
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Thriller
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Undercover (2016) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06