filme-online-banner

Vacanţă All Inclusive – Couples Retreat (2009) film online subtitrat

Regia: Peter Billingsley
Actori: Kristen Bell, Vince Vaughn, Jason Bateman, Malin Akerman
Anul: 2009
Gen: Comedie
Durata: 113 minute
IMDB: 5.5

“Vacanţă All Inclusive” spune povestea a patru cupluri cu probleme și cum acestea sunt vindecat prin formulele sitcom. De ce sunt ele tulburat? Deoarece scenariul spune așa. Acesta conține puțin comedie, cu excepția liber în picioare-unu garnituri, și nu suspans, cu excepția momentului reconcilierii obligatorie. Nici măcar nu te face că doriți să vizitați paradisul său insula.

Cuplurile sunt aparent tot de la Buffalo Grove, care furnizează nimic vizual cu excepția unei T-shirt. Trei dintre ei cred că sunt destul de fericit, dar prietenii lor Jason (Jason Bateman) si Cynthia (Kristen Bell) le cerșească să li se alăture pentru o săptămână într-o stațiune dedicată relațiilor de vindecare (în cazul în care patru cupluri merge, e jumătate de preț).

Jason si Cynthia sunt îngrijorate deoarece acestea nu au avut un copil. Celelalte cupluri sunt Dave (Vince Vaughn) și Ronnie (Malin Akerman); Joey (Jon Favreau) si Lucy (Kristin Davis), și Shane (Faizon Dragoste) și Trudy (Kali Hawk). Necazurile lor: (1) taxe Parentajul distrage atenția de la romantism; (2) rătăcire ochi lui Joey; (3) Shane a împărțit la soția și se întâlnește cu un bimbo în vârstă de 20 de ani.

Ei zboară spre stațiunea Eden, care utilizează locații de pe Bora Bora, un loc cu adevărat fermecată care este redusă la nivelul plaja parte. Eden este condus de Monsieur Marcel (Jean Reno), un mistic de arte marțiale, și gestionate de Cstanley (Peter Serafinowicz), care explică numele său este scris cu un “C.” Alte personal includ Salvadore (cântăreață pop latin Carlos Ponce), dublarea pentru un model pe coperta unui roman dragoste mai puțin in “Vacanţă All Inclusive”.