filme-online-banner

Valorile familiei Addams – Addams Family Values (1993) Film Online Subtitrat in Romana


Morticia (Anjelica Huston) din filmul Valorile familiei Addams – Addams Family Values online subtitrat, da nastere celui de-al treilea copil al familiei Addams. Un baietel dragalas pe nume Pubert, ceilalti doi copii, Pugsley (Jimmy Workman) si Wednesday (Christina Ricci), pun la cale o sumedenie de planuri pentru a-l ucide pe micul lor fratior.

Acest fapt ii determina pe Morticia si sotul ei, Gomez (Raul Julia) din Addams Family Values, sa angajeze o bona (Joan Cusack) care sa supravegheze pe cei trei copii. Dar se pare ca bona are propriile-i planuri; trimitandu-i pe Pugsley si Wednesday intr-o ingrozitoare tabara de vara si incercand sa il seduca pe unchiul Fester (Christopher Lloyd); totul pentru a pune mana pe averea familiei Addams.

O noua incursiune in lumea ciudatei familii este o buna ocazie de ras pe saturate. Remarcam talentul lui Debbie (Joan Cusack) in a o interpreta pe sotia traznitului Fester interpretat de Chrisptopher Lloyd un actor ce imbina comicul grotesc si placerea de a trai periculos. Inadaptarea si mai apoi piromania micilor Addams la o tabara de copii ne ofera alta scena memorabila din seria „ daca voi nu ma vreti eu va vreau” sau „ nu inceracti sa ne schimbati ca de noi tot nu scapati”.


Regia: Barry Sonnenfeld
Actori: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd
An: 1993
Gen: Comedie, Fantezie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare