filme-online-banner

Vampyros Lesbos (1971) film online subtitrat

Regia: Jesús Franco
Actori: Paul Muller, Jesus Franco, Dennis Price, Soledad Miranda, José Martínez Blanco
Anul: 1971
Gen: Groaza
Durata: 89 minute
IMDB: 5.5/10 din 2905 voturi

Pe o insula indepartata, Bloodsucker frumos contesa Nadine Carody (Soledad Miranda) atrage victimele neglijent cu seducatoare ei act club de noapte și stabilește ochii pe Linda (Ewa Strömberg). Linda incepe având vise despre Nadine, si cauta casa ei pe o insulă. Ea este întreruptă de Memmet (Isus Franco), care-i avertizează să nu meargă la insula. Linda urmează Memmet în camera lui, unde ea merge pe el torturarea unei tinere. Ea scapă această întâlnire și purcede pe insula. Pe insula, Linda întâlnește Nadine. Cei doi merge la înot și Nadine observă că casa ei stau la a aparținut contelui Dracula. După Linda începe să se simtă amețit de vin băut, Nadine o duce într-o cameră în care cei doi au sex și Nadine atrage de sange de la gâtul lui Linda. Linda găsește mai târziu Nadine nemișcat într-un bazin de înot și leșină in Vampyros Lesbos.

A doua zi, in “Vampyros Lesbos”, Arga (Heidrun Kussin) apare în suferinta mentala la un spital, unde a susține că are viziuni de Nadine. Ea este în grija Dr. Seward (Dennis Price), care trateaza apoi noul ei pacient, Linda, care are orice amintire a ceea ce ea a întâlnit cu Nadine. La domiciliu Nadine, ea apare in viata povestește și robului ei Morpho (José Martínez Blanco) despre modul în care ea a devenit un vampir și obsesia ei cu Linda, care dorește să devină un vampir. Nadine foloseste puterile ei pentru a contacta Linda să se întoarcă în insula ei în cazul în care sângele două băutură și sex. La întoarcerea ei la spital, dr Seward informeaza Nadine care să se elimine din blestemul vampirului ea trebuie să împartă capul vampirului cu un topor sau perforați cu un stâlp.

Linda este apoi răpit de Memmet. Prietenul lui Omar Linda (Andrés Monales) începe să caute pentru ea. Nadine mai târziu ajunge la azil pentru a avea Linda se întoarcă cu ea în cazul în care se intalneste doctorul Seward. Dr. Seward admite că el a încercat doar să ajute Linda, pentru a atrage Nadine să-l astfel încât el poate deveni un vampir. Nadine refuză și are Morpho-l omoare in filmul “Vampyros Lesbos”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: