filme-online-banner

Very Good Girls (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Romantice
Producator(i): Naomi Foner
IMDB: 6.0
Regia: Naomi Foner
Actori: Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Sterling Jones


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Very Good Girls

Două fete din New York fac un pact prin care stabilesc să-și piardă virginitatea în timpul primei vacanțe de vară de la terminarea liceului. Când se îndrăgostesc de același băiat, un artist ambulant, legătura dintre ele este pentru prima dată testată.

Girls Very Good a reușit cumva să obțină o distribuție cu adevărat remarcabilă și remarcabilă, în ciuda faptului că a fost filmul cel mai mediocru, plin de umor și de neimaginat.

Filmul este despre doi prieteni cei mai buni în vara lor împreună; în New York; înainte de a merge la două colegii diferite în toamna. Așa cum însemnă titlul; au fost “foarte bune fete” în liceu și nu sunt prea experimentați în anumite aspecte ale vieții; ceea ce le face să concluzioneze că ar trebui să-și piardă virginitatea înainte de a merge la școală.

Prietenia lor este testată în timpul verii de diverse lucruri – muncă; familie; incertitudine; tragedie – dar mai ales prin atracția lor reciprocă față de un artist de stradă frumos pe care îl întâlnesc și îl împrietenesc.