filme-online-banner

Vise dulci – Sweet Dreams (1985) film online subtitrat

Regia: Karel Reisz
Actori: Jessica Lange, John Goodman, Bruce Kirby, David Clennon, Ed Harris
Anul: 1985
Gen: Drama, Biografie, Muzical
Durata: 115 minute
IMDB: 7.1

Înainte de a exista Loretta Lynn, a fost Patsy Cline. Una dintre legendele muzicii țară este povestea despre cum s-au cunoscut și biruit rivalitățile lor profesionale și au devenit prieteni, după Cline a fost capabil să-și amintească propriile începuturile șubredă în show business și să recunoască în Lynn fel de speriat copil, țara ambițios care ea însăși a fost. Că povestea a fost spus în “Fiica Coal Miner lui” (1980), cu Sissy Spacek câștigătoare un Oscar ca Viermii mișcători, timid Loretta Lynn. Acum se spune din nou în “Sweet Dreams”, cu Jessica Lange ca încăpățânat, nesigur Patsy Cline.

Ambele filme sunt, desigur, mult mai mult decât modul în care Lynn și Cline intersectat inf ilmul “Vise dulci”. Acestea sunt povești de viață, și este, din păcate, adevărat că unele vieți fac povești mai bine decât altele. Ambele filme au fost produse de Bernard Schwartz, și nu este de mirare au început cu Loretta Lynn, roșcata sfrijit din Butcher lui Hollow, în loc de cu Patsy Cline, a cărui viață a fost prostituată, dar unsensational până când a căzut într-o fascinație ciudată pentru un soț care a iubit ei, a bătut-o și au băut prea mult. Patsy Cline a fost un cântăreț minunat, dar viața ei a fost un cântec prost țară, chiar înainte de a încheiat într-un accident de avion.

“Vise dulci” începe cu mai multă energie decât este capabil să susțină. Vedem Lange, ca Patsy, obtinerea de locuri de muncă cântând cântece de țară ca o fata cuminte, cu ochii pe jumătate închiși, ca și cum ea încearcă să-și amintească versuri. Ne întâlnim Ed Harris, în calitate de Charlie Dick, o imprimantă greu de băut, care aude o cântă și se îndrăgostește de ea și mătură-o de pe picioarele ei cu încrederea în sine și zâmbet obraznic. Boboteaza în acest film vine mai devreme, așa cum dansează împreună în parcare goală a unui Roadhouse, sub un curcubeu neon.