filme-online-banner

Volga (1938) film online subtitrat

Regia: Grigori Aleksandrov
Actori: Igor Ilyinsky, Vladimir Volodin, Pavel Olenev
Anul: 1938
Gen: Comedie, Muzical
Durata: 104 minute
IMDB: 7.0

Aici pentru May Day, e “diva roșu” Lyubov Orlova. Nu se confunda cu Asia Argento lui “diva stacojiu,” Orlova a fost vedeta proeminenta lui Stalin din epoca musical-cea mai mare parte sovietice regizat de sotul ei, fostul asociat Eisenstein Grigori Aleksandrov. Kicking off Societatea de Film de tribut Lincoln Center lui (Mai de la 1 la 4), Jolly Fellows (1934) a fost primul muzical făcut în URSS-un vehicul pentru domnitoare jazzman Leonid Utyosov și vărul pentru ambele operete Hollywood, cum ar fi Love Me Tonight și comedii anarhice în modul de Marx Brothers.

Jolly Fellows sintetizat tot felul de evoluția occidentale, cu scene pus în scenă pe seturi deco si se taie la sunet pre-înregistrate, introducerea, împreună cu marca cavorting maniaco Orlova-Aleksandrov lui. Follow-up, Circus (1936), a jucat Orlova ca o cântăreață americană pe Lam cu nelegitim copilul mixte cursa care găsește adăpost cu artisti sovietice frățești. Cu pozitive compozitor Isaak Dunayevsky lui “cântece de masă,” Circus expus fascism, denunțat nedreptatea rasială, și s-au adunat toate naționalitățile împreună sub partea de sus mare sovietic. Este de divertisment chintesența stalinist. Favorit personal al dictatorului, cu toate acestea, a fost Volga-Volga (1938), în care Orlova joacă un postmistress sat, care este, de asemenea, un exponent viguros de mișcare Poporului Song și, predominante pe directorul officious de plante ei locale instrument muzical, conduce tovarăși ei la festivalul de muzica de amatori Moscova. Acolo, ea se adresează victorios publicul direct: “Râsul bonus rău!”

A făcut la o înălțime de Marea Teroare, Volga-Volga proiectează o versiune grotesc de paradis recâștigat. (Este ca și cum munca înstrăinat a fost abolită; ciuda locuri de muncă superficială, personajele sunt dedicate exclusiv creației muzicale de amatori.) Chiar mai extreme este calea Shining (1940), care recapitulează epoca lui Stalin în urmărirea transformarea unei inform analfabet sac de cartofi (Orlova) într-o eroină stahanoviste de muncă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: