filme-online-banner

Vremea Tineretii – While We’re Young (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Scenariu: Noah Baumbach
IMDB Rating: 6,9
Regizor(i): Noah Baumbach
Actori: Ben Stiller, Naomi Watts, Adam Driver

Această comedie Vremea Tineretii , sharply amuzant de imbatranire maniere de Noah Baumbach, decan de elita anxietate coasta de est, începe și se termină cu observații cotat la bursă cu privire la teroarea de tineret. Perdea de fonduri este de la Master Builder lui Ibsen, un dialog între iritabil Solness și Hilde despre deschiderea ușii la generația următoare. Împușcat despărțire este o variantă pe această temă, o declarație că prezența alarmantă dincolo de ușă poate fi “nu rău, doar tineri”. Între aceste bookends exact plasate, auzim de ani de Aur David Bowie a transformat într-o pepinieră chic-chime, și a vedea adulți infantalised (și invers), cu rezultate cringey-comice.
Ben Stiller este Josh Srebnick, in Vremea Tineretii, o dată-promițătoare documentar cineast care citează Godard (“fiction este despre mine, documentar este despre tine”) și citează Pennebaker, Wiseman și Maysles ca luminile sale glib directoare. Josh a lucrat la filmul curent (“e adevarat despre America”) pentru un deceniu, iar acum are o taietura de șase și jumătate de oră a descris witheringly de sa sărbătorit documentarist tata-in-law Leslie Breitbart (Charles Grodin ) ca “șapte oră prea mult timp”. Josh spune că e la un pas de finalizare, dar el nu poate termina nimic, un adevăr de care soția sa, Cornelia (Naomi Watts), este tot mai conștienți. Fără copii și adăpostit, cuplul au devenit ceea ce Woody Allen ar numi “un rechin mort”.
În trecut, am găsit Baumbach lui narcissistically insular comedii un fel de proces, de la traumele semi-autobiografice ale Squid și balena a grilajului auto-absorbții de Margot la nunta si Greenberg. Vremea Tineretii: Deși registrul principal este încă auto-referențial (New Yorker solicită opera Baumbach lui “contrafactuală personal”), în timp ce suntem pauze Tinerii ciclul solipsist, arătându-ne Jamie prin ochii Josh lui, reprezentarea admirabile shtick carismatic lui / slappable ne spune la fel de mult despre dorințele proiectate Josh în calitate propria agenda ascunsa lui Jamie.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: